luni, 29 februarie 2016

All Included Events Constanta: organizare 8 martie, petreceri 8 martie Constanta 0728955745

http://www.allincluded.ro , 0728955745 All Included Events organizeaza petreceri de 8 martie in Constanta! Doamnele pot avea parte acum de un tratament special: o petrecere de Ziua Femeii in Constanta pe care nu o vor uita niciodata! O petrecere de 8 martie memorabila are mai multe elemente cheie care aduc un plus de farmec evenimentului Constanta.

Fiecare petrecere de 8 martie trebuie sa dispuna de inchiriere local, de catering, free bar si DJ in Constanta, elemente care reprezinta baza oricarui eveniment.

Decoratiunile Constanta pot fi aranjamente florale pentru mese sau decoratiuni din baloane in Constanta, dar acestea nu sunt unicele decoratiuni: arcada din baloane, balonul Jumbo si figurinele din baloane in marime naturala, pot aduce un plus de farmec oricarui local!

Candy bar sau bar de fructe Constanta aduc savoarea evenimentului si indulcesc invitatii cu cele mai delicioase prajituri si fructe, personalizate sau tematice pentru 8 martie!

Momentele artistice nu pot lispi dintr-un eveniment de acest gen: dansatori profesionisti, magician si alte surse de entertainment pot inveseli atmosfera de la evenimentul de 8 martie in Constanta!

Si, pentru ca toate acestea nu trebuie uitate, va furnizam servicii foto si video pentru eveniment, pentru ca fiecare doamna sa ramana cu amintiri palpabile de la eveniment!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la 0728955745.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

www.allincluded.ro
Facebook
Blogger
Wordpress
Twitter
Trilulilu
Youtube
Google +


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu