joi, 5 decembrie 2019

Organizare botez de la A la Z in Constanta - All Included Events Constanta 0728955745


http://www.allincluded.ro , 0728955745 All Included Events Constanta va pune la dispozitie servicii de organizare a botezului. Ideile dumneavoastra pentru ziua botezului copilului vor fi puse in practica cu profesionalism de catre echipa noastra tanara si pasionata.
Pe partea de decoratiuni, botezul copilului necesita decoratiuni din baloane, balon jumbo, sau decoratiuni florale frumoase pentru biserica si local. Va oferim aranjamente florale pentru lumanari, aranjamente florale pentru cristelnita, covor rosu.
 Momente artistice in cadrul evenimentului pot fi spectacolul deosebit al printeselor ursitoare care vin imbracate in rochii minunate si pe muzica de poveste pentru a ursi soarta copilului. Momentul  cu ursitoare Constanta este unul emotionant pentru parinti si nasi, dar si ceilalti invitati.
Adaugam la serviciile noastre amfitrioni sub forma de mascota Mickey si Minnie Mouse care vor primi invitatii si care, mai apoi, pot ramane pentru animatie cu copiii invitatilor. Ei vor realiza pictura pe fata, baloane modelabile si jocuri frumoase pentru ca ei sa nu se plictiseasca!
Un candy bar tematic poate fi instalat in local cu dulciuri delicioase: prajiturele, bomboane, bezele, fructe asezate strategic intr-un decor personalizat special pentru copilul dumneavoastra.
Ne ocupam de toate serviciile legate de botez, inclusiv invitatii simple sau personalizate, catering, DJ sau formatie, magician, spectacol belly dance si dansatori de muzica moderna sau populara si, bineinteles, servicii fotografie si filmari profesioniste in Constanta cu specialisti pentru botez! 0728955745

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:










 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu