vineri, 18 martie 2016

Firma organizari evenimente Constanta – organizare nunta Constanta 0728955745


 Cand vine vorba de organizarea unei nunti, cel mai important lucru pentru noi este discutia cu cei doi indragostiti, in care ne vom cunoaste si vom afla exact ce isi doresc pentru nunta lor ideala iar noi vom gasi cele mai bune variante si ii vom ajuta cu idei pentru a crea impreuna un eveniment unic, care sa-i reprezinte si la care toate lumea sa se simta excelent! 



Organizam nunti tematice: tema romantica, tema marina sau nunti in culorile alese de miri. Ne ocupam de la invitatii si marturii, fotograf si aranjamente pana la momentele artistice din cadrul petrecerii. Dansul oriental este cea mai intalnita surpriza la o nunta, este o surpriza pentru mire, dar si pentru nas, iar momentul va cuprinde toti invitatii si ii va aduce pe ritmuri orientale direct pe ringul de dans. Coregrafiile diverse de dans tiganesc, can-can sau brazilian, sunt realizate de 3 sau 4 dansatoare profesioniste ce vor face spectacol si vor antrena dansatorii pe ringul de dans.

Pentru organizare nunta Constanta, consultanta si servicii personalizate pentru evenimente Constanta ne puteti contacta la 0728955745

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Web: www.allincluded.ro
Facebook
Blogger
Wordpress
Twitter
Trilulilu
Youtube
Google +

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu