sâmbătă, 26 martie 2016

Organizare nunta Constanta, servicii nunta Constanta 0728955745

http://www.allincluded.ro , 0728955745 Nunta este cel mai important eveniment din viata unui cuplu, momentul cand acestia isi unesc destinele si pornesc pe un drum impreuna. Multe femei viseaza la ziua nuntii inca din copilarie si isi imagineaza cum vor fi imbracate, cum va fi decorat salonul, ce flori vor fi in buchetul de mireasa, momentul dansului celor doi proaspat casatoriti... Iar noi vrem sa realizam o nunta perfecta pentru fiecare cuplu care ne calca pragul.

Pornind de la invitatii si marturii Constanta, buchetul de mireasa si decoratiunile pentru lumanari Constanta, aranjamentele pentru mese Constanta si cele pentru intregul salon, fiecare detaliu este pus la punct impreuna cu cuplul pentru ca totul sa fie perfect amenajat.

Mai departe, trecem la atmosfera petrecerii, intretinuta de un DJ sau formatie Constanta, la alegere, un alt aspect important fiind candy bar-ul Constanta pe care il vor realiza tematic pentru a se potrivi intru totul cu restul decoratiunilor de la nunta Constanta.

Va punem la dispozitie momente artistice de dansuri, magie, amfitrioni pentru primirea invitatilor si, bineinteles, fotograful si cameramanul Constanta care sa surprinda emotia fiecarei clipe. Nu uitam nici de efectele speciale: fum greu, gheata carbonica, perdea de lumini, artificii, confetti si... multe altele. Am scapat ceva? Mai sunt multe de spus, insa pentru oferta completa de servicii pentru nunta ne puteti contacta la 0728955745

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

www.allincluded.ro
Facebook
Blogger
Wordpress
Twitter
Trilulilu
Youtube
Google +


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu